Stakleni interijeri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Želite li moderno ureden dom ili ured, neka glavni materijal u vašem domu bude staklo. Cvrsto, elegantno i jednostavno, staklo se upotrebljava za izradu namještaja, obloga, ograda, stepenica, zidova...

Osim za izradu posuda, slika, prozora te ukrasnih detalja, staklo se koristi i kao obloga, konstrukcija, pregrada i zid, a vrlo je atraktivno i kao namještaj, stepenice ili pod.

Ljepota stakla ne zastarijeva i upravo se zato godinama koristi u uredenju prostora. Njegova transparentnost i nenametljivost uklapaju se u svaki prostor, a savršen je izbor za male domove jer propušta svjetlost.

Staklo se može upotrebljavati u svim prostorijama u stanu. Stakleni stolovi, stolice i police, umjesto drvenih, "povecat" ce prostor, a dobit cete i dojam prozracnosti.

Stakleni nocni stolici neutralni su elementi, te ce pristajati uz najrazlicitije modele kreveta. Uza sve to idealno ce se uklopiti stakleni stolic za kozmetiku.

Kupaonice kao intimni kutak osvježit cete staklenim umivaonicima, tuš-kabinama i pregradama. Staklene pregrade u stanovima, pogotovo u onim manjim, idealno su rješenje za odvajanje prostora, bez vrata ili zidova.

Staklo se može u potpunosti reciklirati i koristiti kao sirovina za proizvodnju novih predmeta od stakla. Izaberite i pustite da staklo zavlada vašim domom.


Podijeli: Facebook Twiter