Stairway to heaven: Sveta srca u znaku mode Anje Stehlik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zgodne i profinjene manekenke iz Tijare, nogometaši NK „Istra 1961“ i glazbenici iz benda Night Express predstavili su modno viđenje ove autorice za nadolazeće proljeće i ljeto.

U prepunom izložbeno-galerijskom prostoru Svetih srca u petak navečer održana je modna revija poznate pulske modne dizajnerice Anje Stehlik Moretti – treći po redu Stehlik fashion show. Ovoga je puta zainteresiranoj publici predstavila brend Stehlik by Anja Stehlik i novi brend O'dijelo.

Zgodne i profinjene manekenke iz Tijare, nogometaši NK „Istra 1961“ i glazbenici iz benda Night Express predstavili su modno viđenje ove autorice za nadolazeće proljeće i ljeto i to lagane haljine, one elegantnije, kao i zanimljive muške sakoe za sportskog-casual urbanog muškarca. "Stairway to heaven" glasi naslov najnovije kampanje pulske dizajnerice koja slavi povratak u doba ženstvenosti.

U njezinim je djelima vidljiv dašak romantike, ali to nije ona sladunjava romantika, već jedna romantika u kojoj su prisutne i senzualne note i koja je ujedno i praktična, bez pretjerivanja, a opet posebna. Lagane kombinacije za toplije dane za suvremenu urbanu ženu, zanimljiv dizajn muških sakoa ističu se u novoj kolekciji ove dizajnerice koja je ispraćena ovacijama publike i koja koristi samo najfiniju čipku, svilu i crepe, a paleta boja koja prevladava su roza quartz, boja pudera, aquamarin i crna. Raskošnom čipkom u volanima, bogatim cvjetnim printevima i drugim laganim i prozračnim materijalima, dizajnerica je kolekciji dala u proljeće toliko potrebnu vedrinu i upravo to je taj dodatan plus cijele kolekcije.

Naravno, od publike svatko je imao svoje favorite među predstavljenim modnim artiklima, i naravno da se neki artikli ističu u odnosu na druge svojom kvalitetom.

Da atmosfera bude još bolja, u ovom se sugestivnom izložbenom prostoru potrudila pjevačica Monique, a kroz program je vodila Jadranka Nišević.

Kao kruna večeri predstavljen je prvi istarski lifestyle portal Stylish, koji će donositi sve vijesti iz Istre, kao i iz ostatka Hrvatske vezane uz modu, ljepotu, dizajn, gastro, život, putovanja, vjenčanja...

Ovu ugodnu su večer omogućili brojni pokrovitelji kojima se Stehlik na kraju i zahvalila, a kraj je upriličen uz Dulcis slastice, i potom i after party u Old City baru. (Vanesa BEGIĆ/Snimio Neven LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter