"Stairway to heaven" Anje Stehlik kao najava revije

Anja Stehlik slavi povratak u doba ženstvenosti
Anja Stehlik slavi povratak u doba ženstvenosti

"Stairway to heaven" najnovija je kampanja pulske dizajnerice Anje Stehlik koja slavi povratak u doba ženstvenosti.

U opisu nove modne kampanje ističe se da njena romantika nije sladunjava, ni u krojevima niti u dezenima, već pročišćena od svih viškova, pomalo klasična, s materijalima kojima nije potrebna suvišna obrada, jer su već sami po sebi dovoljno upečatljivi i posebni. U novoj kolekciji Anja Stehlik koristi samo najfiniju čipku, svilu i crepe, a paleta boja koja prevladava su roza quartz, boja pudera,  aquamarin i crna. Raskošnom čipkom u "colour blockingu", volanima, bogatim cvjetnim printevima i drugim laganim i prozračnim materijalima, dizajnerica je kolekciji dala u proljeće toliko potrebnu vedrinu.

Pomicanje ljestvice

- "Stairway to heaven" priča je pomicanju ljestvice vlastitog dizajna, uspinjanju u kreativnom segmentu i poslovnom, ističe Anja Stehlik i naglašava: "Bitno je uvijek kretati se prema nekoj novoj kreativnoj priči, a ovo jedna u nizu."

Fotografije za novu kampanju djelo su Ane Lorencin Buljan,

MUA&Hair potpisuje L´art & co, a model je Ines Glivarec.

Ovom kampanjom za aktualnu sezonu dizajnerica najavljuje veliku samostalnu reviju koja će se 11. ožujka održati u Puli, u Svetim srcima. Cijelu reviju Stehlik već tradicionalno radi u vlastitoj produkciji te svake godine privuče 600-tinjak zaljubljenika u modu.

Stehlik design i O´dijelo

Na predstojećoj, trećoj samostalnoj reviji u Svetim srcima, Anja Stehlik će predstaviti svoja dva brenda Stehlik design i brend muških i ženskih odijela O´dijelo. Prema najavi, biti će to večer puna mode i glazbe te su kao gosti najavljeni Night express band u ulozi manekena za brend O´dijelo te nogometaši NK Istra. 

Veliko iznenađenje večeri bit će i plasiranje prvog istarskog lifestyle portala Stylish.com.hr koji će biti nova platforma za  promicanje mode, ljepote, kulture, dizajna i gastronomije na području Istre i šire.

Cijeli program moći će se uživo pratiti na istralive.com. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter