Srna: Molim, bez euforije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Molim vas bez euforije, sada nam slijede dvije mec lopte, kazao je kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna dan nakon pobjede protiv Irske (3:1) na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Srna je svjestan da je pobjeda protiv "Trappove vojske" razbudila hrvatsku javnost koja je s mnogo opreza ispratila vatrene na Europsko prvenstvo.

"Prije utakmice javnost i novinari su stvorili veliki pritisak, no odlicno smo odreagirali. Vjerovali smo u sebe, znali smo da smo bolji i to smo dokazali", kazao je Srna, te dodao: "Znamo što nas sada ceka. Dvije mec lopte koje nas vode u drugi krug prvenstva. Nece biti lako, no uvjereni smo da možemo."

Srna je priznao da su ga Talijani ugodno iznenadili u susretu protiv Španjolske i da su ih trebali dobiti. Jednako tako Darijo je uvjeren i kako Irska može osvojiti koji bod u iduce dvije utakmice.

"Siguran sam kako Irci nece napustiti prvenstvo bez osvojenog boda, što bi bilo sjajno i za nas."

Njegovo mišljenje dijeli i Ognjen Vukojevic koji smatra da ce Irci biti tvrd orah i za Španjolce i Talijane.

"Posebice u zadnjem kolu protiv Italije. Uvjeren sam kako ce se Trapattoni željeti dokazati protiv 'svojih'.

Ivan Perišic smatra kako Hrvatska ukoliko ponovi igru protiv Irske može do bodova i protiv Italije.

"Puno toga ce ovisiti o nama samima. Ukoliko odigramo još jednu kvalitetnu predstavu možemo do pobjede, a to bi znacilo i plasman u cetvrtfinale", rekao je veznjak Borussije Dortmund. (Hina; snimio P. FABIJAN)


Podijeli: Facebook Twiter