Sretna srijeda nudi povoljne cijene

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Pulski trgovci lani su krenuli s akcijom "Sretna srijeda" koja je razveselila kupce, doduše prošle godine malobrojne uslijed nevremena koje je tada vladalo Pulom. No, to nije obeshrabrilo trgovce pa ove srijede stiže još jedno izdanje Sretne srijede kada će se u središtu grada od 17 sati do kraja radnog vremena moći kupovati po povoljnijim cijenama. Akcija je to u organizaciji Grada Pule, Turističke zajednice grada Pule, Županijske komore Pula i Udruženja obrtnika, a riječ je o inicijativi u sklopu koje dućani u užem centru Pule, od 17 do 20 sati, nude popuste.

U akciji će ove srijede sudjelovati brojne trgovine (prošle godine sudjelovalo je 53 trgovine) koje će nuditi popuste, koji se ovisno o sudionicima akcije, odnose na dio ili cjelokupni asortiman. Prošle godine, većina trgovina koje su sudjelovale u akciji, a bile su označene žutim papirićem - sretna srijeda, nudile su popuste od deset do 20 posto.

Može se reći da je to jedinstveni primjer gdje brojne trgovine iz centra grada funkcioniraju organizacijski kao jedan trgovački centar. Trgovcima je želja da svojim kupcima maksimalno izađu u susret i omoguće im povoljnije i ležernije kupovine, te da unesu dodatni život u središte grada. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter