Sretan kraj potrage: Pronaden Lucano

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jutros smo primili vijest da je pas Lucano sinoc pronaden u blizini mjesta Sošici. Azra Heremic koja je pokrenula potragu za psom svoje prijateljice, teško stradale u prometnoj nesreci izmedu cvora Bale i Sošici, javila nam je da ju je, zahvaljujuci objavi na internetu, kontaktirao mladic iz Sošici i rekao da se Lucano vec nekoliko dana nalazi u blizini mjesta.

O psu je brinula i hranila ga mladiceva djevojka Sanja te su ga sinoc prljavog, mršavog i uplašenog našli upravo u blizini tog mjesta. Lucano je sad na sigurnom u toplom domu u Novom Vinodolskom i ceka na povratak svoje gazdarice kojoj ce, sigurni smo, olakšati oporavak.

"Ne znam kako da zahvalim vama i svim dobrim i dragim ljudima koji su me zvali i koji su mi pomogli da nadem Lucana. On je sad kod mene i moja ga prijateljica nije izgubila. Ako imate psa, onda znate da je nocna mora svakog vlasnika pomisao da je on negdje sam, izgubljen, gladan, možda povrijeden... Puno vam hvala, puno vam hvala svima", stoji na kraju pisma koje smo jutros primili od gospode Heremic.


Podijeli: Facebook Twiter