Srest cemo se opet u Rovinju...

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Pamtit cu te cijelog života, pamtit cu te ja, srest cemo se u Rovinju opet ti i ja" - naravno, radi se o poznatom hitu "Pamtit cu te" kojeg je u ovoj izmijenjenoj varijanti prepuni Amfiteatar rovinjskog Monvija uglas otpjevao s kraljem narodne glazbe Halidom Bešlicem na njegovom koncertu u petak.

Pozitivna energija i dobra atmosfera koja docarava specifican sarajevski duh te mnogobrojna publika koja u rijec zna svaku pjesmu i stih dokaz su da Halid Bešlic u Istri uživa veliku popularnost, baš kao i u ostalim krajevima Hrvatske.

Koncert je poceo nakon 22 sata nastupom Kocani orkestra koji je svojim kvalitetnim izvedbama pjesama poput "Caje Šukarije" ili "Mesecine" dobro zagrijao publiku. Halid Bešlic na pozornicu se popeo malo prije ponoci, a koncert je zapoceo popularnim hitom "Dvadesete" koji se nalazi na njegovom posljednjem albumu "Halid 08 Bešlic" izdanom 2008. godine.



Uslijedila je serija Bešlicevih filmskih pjesama poput, a zatim i njegovi najveci hitovi poput "Prvog poljupca", "Cardaka", "Miljacke" i "Snježane".

Kao gošca koncerta nastupila je Bešliceva dobra prijateljica Alka Vuica koja je rasplesala publiku svojim starijim hitovima poput "Laži me" i "Varalico".Bešlic je drugi dio koncerta posvetio starijim hitovima i sevdalinkama.

Njegov dvosatni nastup u Monviju bio je rijetka prilika da istarska publika uživa u hitovima ovog pjevaca koji je nakon prošlogodišnje automobilske nesrece najavio smanjenje koncertne aktivnosti, iako sprema novi album.


Podijeli: Facebook Twiter