Srebro za Puljanke Pervan i Jankovic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Drugi, ujedno završni dan Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu, za igracice i igrace STK "Pule" prošao je znatno bolje od prvog dana, kad je samo Tomislav Pucar prošao grupu. U polufinalu su pulske stolnotenisacice Ljiljana Jankovic i Dina Pervan izborile pobjedu protiv Zagrepcanki Ivane Tubikanec i Lee Rakovac rezultatom 3:2 u setovima.

Na putu prema zlatu igracicama "Pule" isprijecile su se Mirela ?urak (Mladost Iskon, Zagreb) i Matea Maglicic (Tis, Zagreb). Iako su Pervan i Jankovic povele 1:0 u setovima, zlato je na kraju pripalo igracicama iz Zagreba koje su slavile ukupnim rezultatom 3:1.

U pojedinacnoj konkurenciji stolnotenisacica pobjedu je ocekivano odnijela Kineskinja s hrvatskom putovnicom Tian Yuan koja je pobijedila Ivanu Tubikanec iz Zagreba rezultatom 4:0 u setovima.

Zlato u pojedinacnoj konkurenciji stolnotenisaca ocekivano je pripalo prvom nositelju Andreju Gacini koji trenutno igra u Belgiji.

Što se tice finala muških parova, pobjedu su odnijela braca Ivan Juzbašic (Saint Louis, Francuska) i Neven Juzbašic (Libertas, Dubrovnik) koji su svladali Tomislava Kolareka i Tomislava Zubcica iz zadarskog kluba "Donat" ukupnim rezultatom 3:1.


Podijeli: Facebook Twiter