Srebrni Porecani kod gradonacelnika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gradonacelnik Poreca Edi Štifanic uprilicio je u utorak u maloj gradskoj vijecnici prijem za Vedrana Mataiju i Gorana Carapinu, rukometaše «Poreca» koji su igrali na Europskom prvenstvu za reprezentaciju Hrvatske i osvojili srebrnu medalju.

Cestitajuci rukometašima Štifanic je osvojeno srebro naše najbolje selekcije ocijenio odlicjem zlatnog sjaja. Ujedno je naglasio da su tijekom svojih reprezentativnih aktivnosti porecki rukometaši bili najbolji promicatelji svog grada.

Zahvalivši gradonacelniku, porecki rukometaši su mu prenijeli svoje utiske s Europskog prvenstva naglasivši da su obojica nastupajuci za nacionalnu vrstu ostvarili san svakog sportaša.

U pratnji dvojice reprezentativaca na prijemu je bio i Feruco Hrast, predsjednik Upravnog odbora «Poreca», koji je podsjetio na postignuca kluba i od Grada zatražio i konkretnu financijsku pomoc kako bi klub mogao ustrajati u kvalitetnom radu. Gradonacelnik je odgovorio da ce se svakako potruditi nagraditi klub za ostvareni uspjeh.

Na prijemu su izmijenjeni i prigodni darovi: tako je rukometaš Štifanic dobio reprezentativni dres s brojem 17 koji je na Europskom prvenstvu nosio Mataija.


Podijeli: Facebook Twiter