Srdacni Gibonni s fanovima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uoci subotnjeg koncerta u Umagu, na centralnom ATP-ovom stadionu u Stella Marisu, Gibonni se u petak družio sa svojim istarskim obožavateljima u umaškom T-centru.

Izuzetno dobro raspoložen, srdacan i strpljiv, popularni je splitski kantautor našao lijepu rijec za svakoga, odgovarao je na pitanja, fotografirao se, rukovao, grlio i potpisivao koncertne karte i CD-ove, još jednom dokazujuci da zaista drži do onih koji vole njegovu glazbu.

Ivan iz Umaga je donio longplejke tate Antona s pocetka Gibonnijeve samostalne karijere i iz ere njegove grupe Osmi Putnik, a Massimo iz Vrsara, koji je došao u pratnji zrmane Valentine, autogram je poželio na cineli svojih bubnjeva! I nitko od njih, kao ni u drugim gradovima kojih se dosad dotakla njegova turneja «Toleranca», nije otišao razocaran.

Razlog više za veselje imali su dobitnici nagradne igre, cija je imena izvukao upravo Gibo i urucio im potpisane majice, karte za koncert, svoj novi album i mobitel.

Iako, kaže, ne voli reci «hop» prije nego skoci, na konferenciji za novinare u obližnjem Centar Caffeu je nešto kasnije najavio super koncertni doživljaj. Objasnio je da mu pokrice za obecanje daje visok produkcijski nivo pripremljenog nastupa, a u prvom redu izuzetna ekipa s kojom radi, puna dobre energije i spremna potpuno se predati publici.

Potvrdili su to i glazbenici koji ce mu se pridružiti na pozornici Damir Urban i Honey Larochelle, kanadska funky soul pjevacica koja je u svojoj karijeri suradivala sa zvijezdama kalibra Roberte Flack, Macy Gray, Donne Summer i Joss Stone.

Okupljenima su se obratili i Dean Velenik, predstavnik pokrovitelja turneje T-Mobilea, umaški gradonacelnik Villi Bassanese, direktorica TZ-a Sanda Bravar Radizlovic, predsjednik uprave Istraturista Željko Kukurin i menadžerica Kempinski hotela Adriatic Lena Svilicic koji su istaknuli da se radi o prvom od deset velikih glazbenih poslastica koje zajedno prireduju s ciljem da Umag ucini znacajan iskorak u svojoj ponudi zabave. Najavljeni su nastupi Olivera Dragojevica, Zdravka Colica i Tonija Cetinskog.


Podijeli: Facebook Twiter