Srce na žici Vedrana Šilipetra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastup pulskog kantautora Vedrana Šilipetra u Multimedijalnom centru Luka bio je pun pogodak za one koji su vecer sv. Valentina odlucili provesti u intimnoj atmosferi uz lagane i nježne ljubavne pjesme.

Program koncerta koji je nosio naziv "Srce na žici" sastojao se od Šilipetrovih autorskih pjesama starijeg i novijeg datuma te poneke obrade ljubavnih pjesama Stinga ili Toše Proeskog.

Svoj je nastup glazbenik zapoceo autorskom skladbom "Da te volim", koja ce se naci na njegovom iducem nosacu zvuka, a koja je prošlog ljeta potvrdila svoju popularnost na domacim radijskim top listama.

Pulski kantautor sinoc je nastupio uz pratnju gitarista Aleksa Nadišica i perkusionista Željka ?ikica ?ike, a energija i senzibilitet njihovih izvedbi odlicno su se uklopili u intimisticki i akusticni štih cijele veceri.

Šilipetar je okupljenoj publici otpjevao i nekoliko skladbi s prvog albuma, poput "Balade", "S rijeci na djela", "Kao more" ili "Ne razumijemo se", a okupljena publika imala je prilike cuti i obradu Tošine "Pratim te", Stingove "Shape Of My Heart" i pjesme "Lovely Day" Billa Withersa.

Predstavio je i novu skladbu naslova "Misecina", koju je otpjevao na istarskom dijalektu, a svoj je nastup zakljucio pjesmom "Gori svijet" s njegovog istoimenog albuma prvijenca. (M. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter