Springsteen i Bon Jovi pjevali za žrtve uragana Sandy

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bruce Springsteen i Jon Bon Jovi, rođeni u New Jerseyu, jednom od najteže pogođenih područja na istočnoj obali SAD-a, pridružili su se u petak Stingu, Christini Aguileri i drugim glazbenim zvijezdama kako bi u televizijskom koncertu prikupili sredstva za žrtve uragana Sandy.

Jednosatni televizijski show otvorila je Aguilera rekavši: "Rođena sam na Staten Islandu. Prije četiri dana, uragan Sandy onuda je prošao i poharao ga". "Učinit ćemo sve što možemo da pomognemo, nitko neće biti ostavljen", kazala je.

Nakon nje uslijedio je Bon Jovi, koji je prikazan u kratkom filmu snimljenom ovoga tjedna nakon što je požurio vratiti se u Sayreville, New Jersey, s britanske promotivne turneje, kako bi utješio stanovnike i uvjerio se u razmjere šteta. Otpjevao je "Who Says You Can't Go Home", a Sting se odlučio za "Message in a Bottle", s poznatim refrenom o slanju poziva u pomoć ("Sending out an S.O.S.").

Koncert je iz studija televizije NBC prenosilo više TV postaja i internetskih stranica, a prikupljeni novac bit će predan američkom Crvenom križu koji nabavlja hranu i humanitarnu pomoć za žrtve uragana koji je proteklih dana poharao istočnu obalu SAD-a i Karibe. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter