Springsteen 11. lipnja u Trstu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bruce Springsteen & The E Street Band konacno su objavili djelomicne datume europske turneje. Najbliže nama nastupit ce na stadionu Nereo Rocco u Trstu 11. lipnja.

Osim tog koncerta cekaju ih još dva nastupa u Italiji i to 7. lipnja na stadionu San Siro u Milanu i 10. lipnja na stadionu Franchi u Firenci. Potpisane ugovore potvrdili su nam Barley Arts i Azalea Promotion koji zajednicki rade koncert u Trstu.

Koncerti su najavljeni i na službenim stranicama Azalea Promotiona, dok se u tijeku dana ocekuje objava i na službenim stranicama Brucea Springsteena.

Prema zasad raspoloživim informacijama, europska turneja Springsteena trebala bi poceti sredinom svibnja i trajati do kraja srpnja.

Osim talijanskih datuma, zasad su potvrdena samo još cetiri datuma u Engleskoj i to u Sunderlandu 21. lipnja, Manchesteru 22. lipnja, Isle of Wight 24. lipnja i Londonu 14. srpnja.

Pregovori za sve datume europske turneje još nisu završeni, tako da su moguca još brojna iznenadenja. Cijene ulaznica za koncert Brucea Springsteena u Trstu koje ce biti puštene u prodaju 2. prosinca su sljedece: Curva Furlan 57,5 eura, parter 63,25 eura, tribine 86,25 eura i centralna tribina 103,5 eura.

Europskoj turneji ce prethoditi novi studijski album.


Podijeli: Facebook Twiter