Spring Break tulum u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tisuce mladih ljudi ponovno su se okupile u Rovinju na najvecem i najludem partyju koji je zapoceo u petak - Spring Break Europe, koji se u Rovinju dogada vec trecu godinu zaredom. Ove je godine okupio rekordnih 15 tisuca mladih iz cijele Europe, a medu njima su najbrojniji Austrijanci, Nijemci, Švicarci i Nizozemci.

U sklopu Spring Break Europea, koji se istovremeno odvija i u Porecu te Umagu, u petak se na obali turistickog naselja Amarin odvijao i najveci party sa svjetski poznatom zvijezdom Pitbullom koji je ove godine zamijenio Davida Guettu, glavnu zvijezdu Spring Breaka protekle dvije godine. Pitbull je izveo svoje trenutno najvece hitove poput "I Know You Want Me", "Mr. Worldwide", "Give me Everything", "International Love" i "Rain Over Me".

Osim njega, ovih ce se dana izmjenjivati vrsni DJ-evi koji ce mlade rasplesati i osigurati im nezaboravan glazbeni vikend.

Mladi iz cijele Europe su protekla dva dana stizali vlakovima, autobusima i u privatnom aranžmanu pa je Rovinj, odnosno Istra trenutno jedna od glavnih destinacija u Europi kada je u pitanju zabava. Austrijska agencija Splashline organizator je manifestacije koja je zapocela u Italiji 2008. godine, potom se preselila u Hrvatsku te s tri tisuce mladih koliko ih se okupilo prve godine, ove dosegla rekordnih 15 tisuca posjetitelja.

Sve ce potrajati do nedjelje s mnogobrojnim zabavama koje traju puna 24 sata. Organiziraju se razna natjecanja, a nezaobilazan je i veliki party brod. Spring Break je zapravo najveci tulum u Europi, koji za studente i mlade poslovne ljude organizira proljetne praznike u atraktivnim destinacijama kako bi se zabavili. (M. MEDIC)


Podijeli: Facebook Twiter