Spremni za nove izazove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dodatno ureden i opremljen novom racunalnom opremom Studentski multimedijalni centar u Centru gradskih udruga "Rojc" spreman je u tekucoj akademskoj godini, osim vec prisutnih studenata, ugostiti i profesore Sveucilište Jurja Dobrile, ali i inicirati suradnju s javnim, poslovnim te visokoobrazovanim subjektima, doznali smo na danu otvorenih vrata.

Jedna suradnja vec je dogovorena, sporazumom koordinatora Studentskog centra Vedrana Ivancica s Centrom za mlade, odnosno predsjednikom Udruge Zum Denisom Sgagliardijem. Sporazum bi trebao uroditi trima radionicama iduce godine na temu javnog zagovaranja, volontiranja i aktivizma mladih, a prema rijecima Ivancica nadaju se da ce produbiti suradnju i s profesorima sveucilišta koji bi tako održali korisna predavanja za studente.

Dan otvorenih vrata obogacen je izložbom slika autorice Marije Curcic koja ostaje otvorena do 15. prosinca, a neformalno druženje studenata zacinjeno je i istarskim delicijama. Studenti pulskog sveucilišta u Studentskom centru raspolažu sa studentskim klubom, odnosno prostorijom za druženje, koncerte, izložbe, informatickim kabinetom s ukupno 14 racunala, predavaonicom i skriptarnicom.


Podijeli: Facebook Twiter