Šprajcer: Sharbinijeve riječi krivo su interpretirane

Gotova kratka pulska epizoda - Ahmad Sharbini (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Gotova kratka pulska epizoda - Ahmad Sharbini (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Prema očekivanjima, nije trebalo proći previše vremena da iz redova Istre 1961 stigne odgovor na izjavu Ahmada Sharbinija, koji je ne previše biranim riječima progovorio o Mihailu Ščeglovu i problemima koji su ga pratili tijekom igranja za zeleno-žute. U ime pulskog prvoligaša reagirao je Neven Šprajcer, savjetnik predsjednika Ščeglova, koji je bio rezolutan u želji da javnost dobije čistu sliku o cijeloj ovoj situaciji.

- Sharbini mi se javio i rekao da on nije izjavio ono što je izišlo u novinama, a u krajnjem slučaju imam i njegovu poruku koju mi je poslao i koja to može potvrditi - rekao je Neven Šprajcer.

Drugim riječima, opet su zločesti novinari stavili igraču riječi u usta i onda od toga napravili senzaciju na Ahmadovu štetu, a zašto na cijelu ovu priču nije reagirao njen glavni akter odgovor leži u činjenici da se stariji od braće Sharbini ne želi razgovarati s novinarima Glasa Istre otkad se njegovo ime našlo na "listi za odstrel". Ovako s odmakom, potvrdilo se da su naša predviđanja bila točna, a i sam je trener Igor Pamić istaknuo da se kaje što ranije nije poslušao predsjednika Ščeglova i pokazao Sharbiniju izlazna vrata.

Kratka epizoda Ahmada Sharbinija u dresu pulskog prvoligaša neslavno je okončana. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter