Šprajcer razriješen dužnosti u Istri 1961

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je bivšim članovima Uprave NK Karlovac Borisu Kozjanu i Nevenu Šprajceru određen 30-dnevni istražni zatvor zbog osnovane sumnje da su počinili kriminalne aktivnosti, Upravni odbor Nogometnog kluba Istra 1961 na današnjoj je izvanrednoj sjednici razriješio Nevena Šprajcera dužnosti izvršnog direktora.

"Za novog izvršnog direktora imenovan je dosadašnji član Upravnog odbora Aleksandar Ščeglov, inače sin predsjednika kluba i većinskog vlasnika Mihaila Ščeglova.

Osim toga, Upravni odbor kluba je Radnoj zajednici za novog člana ovog tijela, koje inače broji pet članova, predložio trenera prve momčadi Igora Pamića", priopćili su danas iz pulskog prvoligaša.

Ostao na čelu NS Karlovačke županije

Izvršni odbor Nogometnog saveza Karlovačke županije nije na sinoć održanoj sjednici suspendirao svog predsjednika Nevena Šprajcera koji se nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnje u kriminalne radnje u Nogometnom klubu Karlovac.

Izvršni odbor priopćio je danas medijima da se raspravljalo o istrazi i spriječenosti predsjednika da obavlja svoju funkciju no odlučeno je da će vodstvo Nogometnog saveza Karlovačke županije preuzeti zamjenici predsjednika Zlatko Sentigar i Ranko Bastaja kao i ostali članovi Izvršnog odbora Željko Berislavić, Tugomir Majdak, Dario Mrzljak, Ivica Salopek, Ivan Sopčić, Marin Svetić, Damir Šalov i Krešimir Perković.

Krešimir Perković kazao je danas Hini da do njega dolaze glasovi da je on jedan od šestero osumnjičenika u istrazi za više kaznenih dijela zbog koje su u pritvoru Šprajcer i bivši predsjednik Kluba Boris Kozjan.

"Službenu obavijest o tome da se i mene sumnjiči ja nemam niti sam pozvan na saslušanje, osim što sam bio na obavjesnom razgovoru u policiji prije više od godinu dana. U interesu mi je da se sve ovo razrješi što prije", rekao je Perković. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter