Šprajcer: Danas uplata ili idemo na arbitražu

Neven Šprajcer (D. MEMEDOVIĆ)
Neven Šprajcer (D. MEMEDOVIĆ)

Na "Drosini" ništa novo, barem što se tiče promjene vlasničke strukture Istre 1961. Na pitanje o Amerikancima, direktor pulskog prvoligaša Neven Šprajcer jučer je samo slegnuo ramenima što je značilo da je situacija "status quo", ali i nadodao kako očekuje da se narednih dana rasplete klupko i potencijalni ulagači s "onu stranu bare" konačno daju svoj dugo očekivani odgovor, preuzimaju li ili ne "zeleno-žute". Ako on bude pozitivan, očekuje se da će ga popratiti i financijska injekcija koju nestrpljivo iščekuju i igrači, kojima je klub dužan četiri plaće. No, možda će igračima nešto sjesti na račun neovisno o odluci Amerikanaca.

- Split nam duguje novac za realizirane transfere, izišli su iz svih dogovorenih rokova i ako se zaključno s današnjim danom nešto ne promijeni, odnosno ne bude pomaka na tom planu, ne preostaje nam ništa drugo nego da idemo na arbitražu i naš novac dobijemo pravnim putem. Ako na to budemo primorani, u iščekivanju novca morat ćemo se za iznos koji nam Split duguje nekako privremeno snaći i riješiti obaveze prema igračima s kojima već dosta kasnimo. To nam je neophodno i zbog dobivanja licence te nam je, uz osvajanje bodova, primarni cilj u ovom trenutku - rekao je Neven Šprajcer, direktor Istre 1961.

Uz iščekivanje pozitivnog odgovora s Parka mladeži, s "Drosine" su ovog tjedna očekivali i odgovor od strane HNS-a na priopćenje koje su im uputili i u njemu tražili da zaštite klub od sudačkih nepravdi. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter