SPOSAnews - sve za trenutak sudbonosnog "da"

S prošlogodišnjeg izdanja (M. ANGELINI)
S prošlogodišnjeg izdanja (M. ANGELINI)

Istarski festival vjenčanja SPOSAnews stigao je do svog 14. izdanja koje će se održati 25. i 26. siječnja u Domu hrvatskih branitelja u organizaciji Modne agencije Tijara. Osim pregršt interesantnih tema za mladence i njihove obitelji, koje dijele zajedničke lijepe trenutke stvaranja savršenog dana za buduće supružnike, SPOSAnews je i mjesto gdje mladenci mogu susresti sve one ljude koji pomažu da taj dan bude doista čaroban i poseban.

Tradicija je da SPOSAnews okuplja afirmirane i nove kreatore koji predstavljaju svoju viziju kroz kreatorska djela te je vrlo važan trenutak u programu manifestacije posebna modna revija unikatnih kreatorskih djela koja će se održati u subotu, 25. siječnja, s početkom u 20 sati.

Od prijavljenih dizajnera, izabrano je njih devet za ovogodišnju modnu reviju. Tako će svoju viziju vjenčane haljine i vjenčanja predstaviti Doris Kolić, Saša Đukić-Obradović i Sanja Kaić iz Pule, Mateja Bošek iz Zagreba, Antonela Gregorović iz Vodnjana, Vesna Kuiš iz Rijeke, Manuela Đukić iz Zagreba, Elena Vižentin iz Svetvinčenta, Martina Kuzlić iz Zagreba.

Najbolju kreaciju proglasit će stručni žiri u sastavu: Kristina Nefat, kostimografkinja iz Pule, Biljana Pliško, odjevna tehničarka iz butika Vjenčanice Biba i Karmen Paulinić, modna dizajnerica.

Ulaz na SPOSAnews 2014. je besplatan, kao i sudjelovanje na raznim radionicama. Tu su plesne radionice, kao i one za mladence, za šminku i frizure te brojna druga iznenađenja. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter