Sposa News: Sve za najljepši dan

Sposa News (Danilo MEMEDOVIĆ)
Sposa News (Danilo MEMEDOVIĆ)

Dvodnevni Istarski festival vjenčanja SPOSAnews16 otvorio je u subotu točno u podne u pulskom Domu hrvatskih branitelja svoja vrata mladencima, i ne samo njima, već svima onima koji žele saznati što je sada "in" vezano uz vjenčanje, vjenčanicu, bukete, slatkiše, pozivnice i ostalo.

Sve je započelo modnom revijom vjenčanica, ali i druge odjeće koju gosti, posebice najmlađi, mogu odjenuti prilikom pira, a nakon pozdravnih riječi Jasne Jaklin Majetić u ime Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula, festival je rezanjem vrpce svečano otvoren. Posjetitelji raznih generacija mogli su potom uživati u dnevnim modnim revijama, razgledati kakav je sada svadbeni nakit u modi, koje bi torte i druge slastice bilo najbolje pripremiti za vjenčanje, ali i saznati kako nanositi šminku te ostale posebnosti vezane uz taj veliki dan.

U nedjelju je festival otvoren od 11 do 19 sati, s time da je u podne slatka radionica tortolandija, u 13 sati će se održati modna revija, a u 14 sati izrada svadbenog nakita u režiji Medulinarta. Degustacije svadbenih torti su od 15 sati, od 16 sati ponovno plesne radionice, u 17 sati je modna revija kada će biti predstavljene haljine za maturalne zabave, kao i za kume i gošće na vjenčanjima, a u 18 sati je prezentacija izrade svadbenih buketa u organizaciji Floramija. (V. BEGIĆ, snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter