Sportski susreti Mati u cast

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvodnevna manifestacija "Prvi memorijalni susreti Mate Parlov 2010" održat ce se u petak i subotu, a na njoj ce se kroz sportska takmicenja još jednom odati pocast pulskoj boksackoj legendi, najboljem hrvatskom sportašu svih vremena Mati Parlovu, najavljeno je u srijedu na konferenciji za novinare u pulskom Domu sportova koji nosi njegovo ime.

Druženje ce se u petak otvoriti malonogometnim turnirom na kojem ce po "futsal" pravilima nastupiti cetiri pulske momcadi, a u polufinalima ce se ogledati Mate bar i MNK Šijana (17 sati) te Toledo Pizzeria Jupiter i MNK Nozi bar (17.40). Potom ce u pauzi djecaci "Istre 1961" (U-11) odigrati medusobni susret, nakon cega ce se u 18.40 poraženi polufinalisti susresti u dvoboju za trece mjesto, dok ce finale zapoceti u 19.20 sati.

U subotu u 11 sati pocinje kuglacki turnir. Nastupit ce tri pulske momcadi - Uljanik, Elektroistra i Hrvatski branitelj te rijecki Telekom, a igrat ce se po medunarodnim pravilima (4x125 hitaca).

Potom se manifestacija seli u Pattinaggio gdje ce u 18 sati biti održana boksacka revija. Ona ce, na žalost organizatora BK Pula, biti na hrvatskom nivou jer im Hrvatski boksacki savez nije dopustio da ostvare svoje zamisli te na nju pozovu borce iz ove regije. Pulu ce predstavljati Mirsad Ahmeti, Marko Calic, Orhan Avdi i Sanjin Pol Vrgoc, kojima ce se pridružiti još nekoliko mladih domacih uzdanica, a njima ce se, medu ostalima, pokušati suprotstaviti hrvatski reprezentativci Ante Cepo, Stipica Brekalo i Ivan Njegac.

Ulaz u obje dvorane za sve ce sportove biti besplatan.


Podijeli: Facebook Twiter