Sportske igre za kraj sezone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predstavnici turistickih tvrtki Arenaturista iz Pule, Liburnije Riviere Hotela iz Opatije, rovinjske Maistre, Riviere i Plave lagune iz Poreca, te umaškog Istraturista – Sol Meliá, koji je bio domacin, prvi su put odigrali regionalni turnir turistickih djelatnika. Manifestacija je održana proteklog vikenda na terenima sportskog centra u turistickom naselju Katoro kod Umaga.

Završetak glavne sezone time je proteklog vikenda obilježen na najbolji moguci nacin - druženjem i sportom. Odigrani su turniri u odbojci za žene i nogometu za muškarce u kojima se ukupno stotinjak sportaša u 11 ekipa natjecalo kako bi pokazali da su, osim u davanju svog doprinosa ostvarenju turistickih nocenja Istre, odlicni i u sportskim vještinama. Svi su susreti protekli u tolerantnom sportskom duhu i prijateljskoj atmosferi, bodreni hrpicom glasnih navijaca.

U nogometu je pobijedila ekipa Istraturista, druga je bila Maistra, a trece mjesto pripalo je Arenaturistu. Kako doznajemo u Upravi umaškog hotelijera, i u odbojci su dominirale djevojke iz ekipe domacina, drugo mjesto osvojile su odbojkašice iz Maistre, a trece Riviera iz Poreca.

Nakon odigranih utakmica druženje je nastavljeno uz domjenak na plaži.


Podijeli: Facebook Twiter