Sportske igre umirovljenika

Postrojavanje ekipa u MMC-u (Z. STRAHINJA)
Postrojavanje ekipa u MMC-u (Z. STRAHINJA)

Gotovo 200 penzionera rekreativaca okupilo se jučer u Fažani na 5. Sportskim igrama Sindikata umirovljenika Hrvatske za Istarsku županiju. Tijekom lijepog sunčanog dana umirovljenici iz 11 podružnica okušali su se na borilištima u boćanju, stolnom tenisu, pikadu, briškuli i trešeti, šahu i remiju.

U Fažanu je pristiglo 14 timova SUH-ovih podružnica iz cijele Istre, po jedna iz Umaga, Novigrada, Poreča, Pazina, Labina, Medulina, Roča, Savičente i Vrsara, po dvije iz Fažane, što je privilegij domaćina, te čak tri iz Pule kao najmasovnije organizacije.

- Nadam se da ćemo vam biti dobar domaćin, a barem smo vam osigurali lijepo vrijeme. Dobro igrajte i lijepo se zabavite, riječi su kojima je igre u Multimedijalnom centru u Fažani otvorila općinska načelnica i saborska zastupnica Ada Damjanac u pratnji istarskog župana Valtera Flega. U MMC-u su se i postrojile sve ekipe umirovljenika, a nakon kraćeg kulturnog programa želje za dobrim rezultatima i još boljim druženjem iskazali su im i predsjednik fažanske podružnice Dario Šuran, predsjednica SUH-a Jasna Petrović, predsjednik županijske organizacije Vlado Buršić, direktorica Turističke zajednice Fažana Melita Peroković i drugi. U programu, koji je vodila Tatjana Tomaić, nastupili su akademski pjevač Zoran Tomaić i Zbor Zajednice Talijana iz Fažane. (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter