Sportske i glazbene zvijezde za Antona

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Domu sportova "Mate Parlov" ove ce se nedjelje s pocetkom u 18 sati održati sportsko-zabavni program u sklopu humanitarne akcije "Volio bih gledati kroz prozor", a ciji prihod je namijenjen za nepokretnog Antona Živkovica. Sportski program predstavit ce malonogometni turnir izmedu zvijezda od kojih su dosad svoj dolazak potvrdili Goran Karan, Alen Vitasovic, Bruno Krajcar, ?ole Macola, Slaven Bilic, Aljoša Asanovic, Ciro Blaževic, Goran Vlaovic i drugi.

Na malonogometnom turniru nastupit ce i istarski svecenici koje ce voditi Igor Pamic, te predstavnici nacionalnih manjina grada Pule, koje ce voditi Damir Kajin. Pored sportskog dijela, održat ce se i zabavni program pa ce u pauzama izmedu utakmica nastupiti KUD Slavonaca, pulske mažoretkinje, madionicar Jovanovic te zbor pulske Gimnazije, a pjevat ce i neke od glazbenih zvijezda koje sudjeluju u malonogometnom turniru.



Ovom humanitarnom akcijom prikuplja se novac za otplatu novog stana jer podrumski stan od 30 kvadrata u kojem Anton trenutno živi uopce nema prozora, a zidovi su uništeni od vlage te je taj prostor neuvjetan da itko živi u njemu. Anton ima 25 godina, a u tom stanu u Teslinoj ulici živi s ocem, majkom i bratom. Danas nepokretni Anton stradao je nakon skoka u more kada je ozlijedio kralježnicu te ostao prikovan uz krevet.

Za njega je pronaden novi stan koji bi se kreditno otplacivao kroz desetak godina. Dio stana bi se otkupio sredstvima prikupljenim u humanitarnim akcijama, dio bi otplatila obitelj, a sudjelovat ce i prodavatelj stana.

Organizatori ove akcije su fra Tomislav Hrstic i Nikola Pavlakovic, a svi koji žele ucestvovati u akciji, mogu kupiti ulaznice po 20 kuna u župnim uredima u Puli i u nedjelju na blagajni Doma sportova ili uplatom u Zagrebackoj banci na žiro racun 2360000-1500197611, s pozivom na broj 29112009, za primatelja Franjevacki samostan sv. Antuna i opisom placanja "Pomoc za Antona Živkovica".


Podijeli: Facebook Twiter