Sportaši za Mašu Srdic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U caffe baru Moj club na stadionu na Verudi veceras u 21.30 sati održat ce se hvalevrijedna humanitarna akcija kojom ce se druženjem prvoligaških pulskih sportaša prikupljati sredstva potrebna za lijecenje 17-godišnje pulske odbojkašice Maše Srdic.

Ucenica pulske Gimnazije oboljela je prije gotovo godinu dana od teškog oblika leukemije, a današnja humanitarna akcija jedna je u nizu dosadašnjih kojima joj pulska javnost pruža podršku. Do sada su mladoj sportašici podršku pružili vršnjaci iz Gimnazije i glazbenici te malonogometaši.

Danas ce to uciniti nogometaši Istre 1961, rukometaši Arene Jadrograd i njezine odbojkašice iz OTP banke, cija je trenerica Jasmina Brešcic-Stošic, ujedno i organizatorica akcije, istaknula da je osim prikupljenih sredstava važna i moralna podrška koja se ovakvom akcijom upucuje s ciljem Mašina što bržeg oporavka.

Sportaši(ce) ce nosit reviju odijela Tsunami i pritom prikupljati sredstva za lijecenje, a akciji se mogu prikljuciti svi zainteresirani.

Maši je na Badnjak presadena koštana srž u zagrebackom Rebru. Srž je donirala njezina mlada sestra Kaja. Prema trenutnim informacijama, Maša se dobro oporavlja.


Podijeli: Facebook Twiter