Sportaši 35. inženjerijske bojne ukupni pobjednici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Domacin 14. svešportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Istarske županije bila je Opcina Kanfanar, gdje su se proteklog vikenda natjecali klubovi ogranaka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bujštine, Buzeta, Labina, Poreca, Pule, Rovinja, clanovi kluba 119. brigade, 35. inženjerijske bojne iz Pule te Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata Istarske županije.

Klubovi UDVDR-a natjecali su se u kuglanju, streljaštvu, šahu, bocanju, malom nogometu, stolnom tenisu, potezanju konopa i elektronickom pikadu, a održao se i turnir u briškuli i trešetama.

Sveukupni pobjednici ovogodišnjeg natjecanja na kojem je sudjelovalo oko 300 sportaša su clanovi Udruge veterana 35. inženjerijske bojne iz Pule koji su bili prvi u streljaštvu, šahu, malom nogometu i stolnom tenisu. Druga najbolja ekipa bila je ona ogranka udruge iz Pule, dok je trece mjesto zauzeo klub 119. brigade.

U kuglanju su bili najbolji Porecani, drugo mjesto su zauzeli sportaši 119. brigade, a treci su bili clanovi ogranka UDVDR-a iz Pule. U streljaštvu drugo su mjesto zauzeli Rovinjci, trece clanovi 119. brigade, a u šahu su drugo mjesto takoder osvojili Rovinjci dok je trece mjesto pripalo Porecanima. U bocanju su najbolji bili Rovinjci, drugi su bili Porecani, a trece mjesto su zauzeli clanovi 35. inženjerijske bojne. U malom nogometu drugo je mjesto pripalo clanovima ogranka Pule, a trece klubu 119. brigade. U stolnom tenisu drugi su bili clanovi ogranka Bujštine, a treci Porecani, dok je u potezanju konopa prvo mjesto zauzeo klub 119. brigade, drugi su bili Buzecani, a treci Porecani. U elektronskom pikadu za žene prvo i drugo mjesto su zauzele Buzecanke dok je trece pripalo clanicama udruge udovica hrvatskih branitelja iz Pule. U briškuli i trešetama najbolji su bili Porecani, drugi su bili Buzecani, a treci clanovi ogranka udruge Bujštine.

U Rovinju na gradskom groblju Laste odana je pocast i položen vijenac na grob poginulog hrvatskog branitelja Tomislava Brstila. (M. MEDIC)


Podijeli: Facebook Twiter