Sponzorski ugovor HRS-a i Istarske pivovare

Sudionici tiskovne konferencije
Sudionici tiskovne konferencije

Na tiskovnoj konferenciji Hrvatskog rukometnog saveza, održanoj u Umagu uoči dviju pripremnih utakmica koje izabrana vrsta Lijepe naše igra u Puli i Umagu s Norveškom u sklopu priprema za SP u Španjolskoj, potpisan je između ostalog i sponzorski ugovor između Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) i Istarske pivovare.

O aktualnom stanju u reprezentaciji Hrvatske govorili su izbornik Slavko Goluža, te kapetan momčadi Igor Vori i Domagoj Duvnjak. Sve je, po njihovu sudu, na zadovoljavajućoj visini od radne atmosfere i raspoloženja do optimizma u redovima „kauboja“ uoči ove velike smotre. Svjesni su u stručnom stožeru i u momčadskim redovima što se od njih očekuje te i sami potvrđuju da će učiniti sve kako bi ispunili vlastita priželjkivanja i očekivanja nacije.     

Neki od igrača imaju poseban režim vježbanja zbog situacija s ozljedama, koje na sreću ne zabrinjavaju. Izbornik Goluža je istaknuo veliku zaslugu liječničke i fizioterapeutske službe koja radi 24 sata kako bi do optimalne mjere osposobili igrače iz rehabilitacijskog programa.

Kapetan Vori nije skrivao zadovoljstvo sveopćim raspoloženjem u momčadi, a to je po njemu itekako važan znak za ono što je pred izabranom vrstom. Svi oni su zahvalili domaćinima, revnim djelatnicima i osoblju hotela Sol Garden Istra koji su im na usluzi u svakom trenutku i to na najvišoj razini.

Jednako tako nisu krili oduševljenje što je Istarska pivovara „stala“ uz izabranu vrstu, jedan od najtrofejnijih sportskih kolektiva Hrvatske.

Potom je uslijedio čin potpisivanja sponzorskog ugovora između HRS i Istarske pivovare koji su parafirali direktori marketinga Silvio Njirić i u ime buzetske tvrtke Božo Mekinić.

– Ugodno je saznanje da smo uspjeli pridobiti simpatije tvrtke koja je uvelike uz sportaše svoga grada, a evo sada i uz Hrvatsku trofejnu reprezentaciju. Nadam se da je ovo početak duge i plodne suradnje dviju strana, kazao je u ime HRS Silvio Njirić.    

S druge strane poznato lice iz poslovnih voda Božo Mekinić, marketinški vođa buzetske tvrtke, u toj prigodi je između ostalog rekao:

 – Iskreno se nadam da smo otvorili stranicu suradnje za dobrobit svih nas koji smo uključeni u ovaj projekt. Hrvatska izabrana vrsta je favorit na kojem god da igrali natjecanju, bile to OI, SP, EP, MI ili neka druga smotra rukometnih velikana. Stoga kada mi proizvodimo Favorit pivo zašto ne bi bili još veći favoriti jedni i drugi... Treba li uopće reći da smo počašćeni biti uz hrvatske zlatne poklisare, istaknuo je Božo Mekinić. (Napisao i snimio Mijat GAVRAN)                                                                                                         


Podijeli: Facebook Twiter