Spojite ljetnu odjecu s jesenskom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Postoje žene koje krajem ljeta idu u namjenski jesenski shopping i sa prvim hladnim danima svoje ljetne komade spremaju duboko u ormar. Toplo se nadamo da vi niste jedna od tih dama jer je jesen upravo najbolje godišnje doba za spajanje ljetnih sa jesenskim komadima.

Maksi haljina
Ovaj komad nemojte spremati ni zimi jer je savršen za sva cetiri godišnja doba, a ove jeseni nosite svoju maxi u kombinaciji sa stabilnim cipelama na petu i toplim pletenim kardiganom.



Hlacice u boji
One su idealne za jesen jer izgledaju prekrasno u kombinaciji sa zagasitim tonovima i zapravo su ponekad još i bolje uz tople zimske dodatke. Mi ih volimo nositi na tople grilonke i jednostavne vestice koje cemo ove jeseni ukrasiti ili statement ogrlicom ili popularnim kragnicama.

Kratke košulje
Ljeti smo ih obožavali na šorc i sandale, a u jesenskim mjesecima ih nosite kao kratke sakoe preko haljina. I ukoliko imate model u nekom otkacenom uzorku hrabro ga kombinirajte sa drugim uzorcima!



Otvorene sandale
Neke dame ih ljeti ne vole jer su ih kupile upravo zbog jesenskih mjeseci kad se nose na simpaticne carape. Savjet za vecernji izlazak - spojite svoju usku suknju do koljena sa jednostavnom majicom i sandalama ispod kojih vire carapice.

Ljetni kombinezon
Neizostavan komad svake tople sezone nemojte spremati duboko u ormar jer se nosi i u hladnijim danima. Ispod njega odjenite jednostavnu košulju, a preko neku predimenzioniranu vestu na kopcanje. Idealna kombinacija za ležerno druženje sa prijateljicama!


Podijeli: Facebook Twiter