Splitu oduzet jedan bod

Michael Glover (D. MEMEDOVIĆ)
Michael Glover (D. MEMEDOVIĆ)

Premda još uvijek nije konačna jer postoji mogućnost žalbe, odluka Disciplinske komisije HNS-a da se Splitu oduzme jedan bod zbog neplaćene odštete Istri 1961 za Blagojevića i Woona te da će se nastaviti s oduzimanjem bodova dok dogovoreni novac ne legne na "zeleno-žuti" račun, dočekana je na "Drosini" s popriličnim zadovoljstvom.

- Premda u klubu još ništa nismo službeno dobili, upoznati smo s tom odlukom i jedino što mogu reći je da sam zadovoljan što se "slučaj Split" konačno pokrenuo s mrtve točke. Uvjeren sam da će na kraju cijeli postupak biti pozitivno riješen za naš klub - rekao je Michael Glover, izvršni direktor Istre 1961.

TV Istra prenosi Kup

S obzirom da nogometaši Istre 1961 u srijedu igraju prvo kolo Hrvatskog kupa koje im donosi gostovanje kod Croatije iz Grabrovnice, nakon ogleda s "farmaceutima" neće se vraćati u Pulu, nego će taj ogled pričekati u svojoj uobičajenoj podravskoj bazi, hotelu Picok u Đurđevcu. Utakmica protiv trećeligaša igrat će se s početkom u 15.30 sati, a uživo će ju prenositi TV Istra.


Podijeli: Facebook Twiter