Splitski student brutalno silovao kolegicu

Ilustracija (D. ŠTIFANIĆ)
Ilustracija (D. ŠTIFANIĆ)

Dvadesetogodišnji student iz Splita kazneno je prijavljen i pritvoren zbog kaznenog djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa koje je počinio brutalno silovavši svoju kolegicu (20) na zabavi u petak navečer u Podstrani, doznaje se danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi (PU).

Djevojci je i dalje život u opasnosti, rečeno je u splitskoj bolnici. Tijekom dana će sudac istrage Županijskog suda u Splitu ispitati osumnjičenoga 20-godišnjeg mladića. Na zabavi u stanu u Podstrani petero mladića i tri djevojke su se zabavljali sve dok mladić (20) nije brutalno silovao svoju kolegicu (20) kojoj je tom prilikom nanio teške i po život opasne ozljede vagine i crijeva.

Netko je od prisutnih na zabavi pozvao Hitnu pomoć, te je djevojka prebačena u bolnicu i hitno operirana. Sve do subote ujutro bila je u komi i priključena na respirator, a onda se probudila, no policiji nije mogla ništa reći o okolnostima događaja jer se nije ničega mogla sjetiti. I dalje joj je život u opasnosti, rečeno je u splitskoj bolnici.

Sva petorica studenata iste su večeri privedeni u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je utvrđeno da je samo jedan dvadesetogodišnjak počinio silovanje, te je predan pritvorskom nadzorniku. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter