Split: Učenik koji je pao sa zgrade i dalje teško

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zdravstveno stanje petnaestogodišnjeg učenika koji je jučer popodne s visine od 11 metara pao sa zgrade Ekonomsko-birotehničke škole i dalje je teško i nepromijenjeno zbog čega mu se liječnici bore za život, doznaje se u splitskoj bolnici gdje dodaju kako učenik ima višestruke unutarnje ozljede.

Nastradali učenik se prije tragedije nalazio u učionici na trećem katu školske zgrade u Vukovarskoj ulici gdje je trajala nastava, a nastradao je nekoliko minuta prije početka školskog odmora, u 16.10 sati.

Nesreća se navodno dogodila nakon što je pokušao dohvatiti pernicu koju mu je prethodno netko od kolega iz razreda bacio kroz prozor, no policija nije potvrdila te navode. Vidio je da je pernica ostala na dijelu terase pod prozorom pa ju je pokušao dohvatiti nagnuvši se preko prozora i u jednom trenutku izgubio ravnotežu te pao pred školski ulaz.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u splitsku bolnicu gdje je zadržan na Jedinici intezivnog liječenja, a pozlilo je i profesoru koji je držao nastavu u trenutku tragedije. Policija je na mjestu događaja obavila očevid te utvrdila da se radilo o nesretnom slučaju. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter