Split: Policiji bježali s 3 kile marihuane u autu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvojica muškaraca koji su u petak popodne bijelim caddyjem po Splitu bježali od policije, pri čemu su udarili u četiri vozila te oborili pješakinju, u svom su vozilu prenosili tri kilograma marihuane, potvrđeno je danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Naime, splitski su policajci jučer oko 15,35 sati u ulici Domovinskog rata i ZNG-a, gdje su kao pratnja osiguravali nogometnu momčadi iz Zagreba koja je odigravala utakmicu u Splitu, zamijetili vozilo VW Caddy. U vozilu su bila dvojica muškaraca sumnjivog ponašanja i policiji od prije poznati po kaznenim djelima

Policajci su ih pokušali zaustaviti zvučnim i svjetlosnim signalima, ali muškarci su se na to oglušili i pokušali vozilom pobjeći. Dolaskom do raskrižja s ulicom Domovinskog rata na semaforu je bilo uključeno crveno svjetlo, no dvojac je unatoč tome ušao u raskrižje, pri čemu su oštetili četiri osobna vozila te udarili u pješakinju koja je prelazila kolnik.

U splitskoj su bolnici pješakinji utvrđene lakše ozlijede. Kako im je vozilo tijekom potjere bilo oštećeno dvojica muškaraca su ga ostavila nasred ceste, te se dali u bijeg. Jednog od njih (29) policajci su uhitili, dok je drugi uspio pobjeći i za njim još traje potraga.

Policija je u vozilu pronašla ukupno tri kilograma marihuane. Kriminalističko istraživanje se nastavlja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter