Splavom preko lokvi - pa u smrad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svaki dan odlazim na fizikalnu terapiju u pulsku bolnicu i nisam izdržala da vam ne napišem par rijeci i pošaljem nekoliko slicica o izgledu tog mjesta.

Naime, da bismo došli do zgrade za fizikalnu terapiju automobilom uskoro ce nam trebati splav ili camac.  Za kišnih dana naprave se lokve koje onemogucavaju i hodanje i parkiranje. No, to nije sve. Kad prodete vodene prepreke dolazite do dvorane gdje se održavaju vježbe, ali teško je izdržati pola sata u toj prostoriji jer od smrada vam se diže kosa na glavi.



Ako otvorite prozor te prostorije vidjet cete zmazanocu od golubjeg izmeta, a prati je i smrad kanalizacije. Sve to se vidi na priloženim fotografijama.

Mi pacijenti zadržavamo se pola sata u toj prostoriji i to nam je više nego dovoljno, a možete li zamisliti kako je osoblju koje radi u toj prostoriji pola dana ili citav dan?! Žalosno, jer je to ogledalo cistoce naše bolnice. Zar je teško dati nalog za dopremu par kamiona šljunka da se te rupe na parkiralištu popune? Zar je teško naložiti da se ponekad pocisti taj dio gdje su golubovi i kanalizacija? (A. J.)


Podijeli: Facebook Twiter