Spektakl za kraj Arena Ice Fevera!

Žongleri vatrom na otvorenju spektakla
Žongleri vatrom na otvorenju spektakla

Savršena večer u Areni. Spektakl ledene groznice pokazao se u najboljem svjetlu - svu njegovu veličinu, uz ovaj put savršen led, iznova je vidjela krcata Arena. Sedam tisuća posjetitelja bez daha je uživalo u jedinstvenom događaju igranja hokeja na ledu u pulskom amfiteatru, utakmici između zagrebačkog Medveščaka i bečkih Capitalsa u prvenstvu EBEL lige.

Ovog puta spektakl je imao i sjajnu uvertiru, program otvorenja koji je na noge podigao sve navijače. Bili su tu efektni žongleri vatrom te svirka roženica i tamburica, a valja istaknuti da je među navijačima bio i veliki broj Austrijanaca.

Nastupio je i popularni pjevač Tony Cetinski, koji je ponovno briljantno izveo Carusa, uz pratnju klavira. Uz bubnjeve, fanfare, Rimljane koji su donijeli barjake momčadi i raznovrsnu rasvjetu koja je pojačavala ukupni dojam, Arena je bilježila još jednu večer za pamćenje. Iznova je slika iz pulskog amfiteatra, kao najneobičnijeg mjesta održavanja ovakvog sportskog showa, munjevito obišla svijet i ušla u povijest sportskih almanaha.

Po okončanju susreta Grad Pula i organizatori priuštili su Puljanima još jednu prigodu da osjete "Disco Ice Fever" i darovali im klizanje te su tako na svoje došli i oni koji zbog velikog interesa nisu ranije mogli na klizaljkama učiniti đir Arenom.

Medveščak, Pula i njena Arena, cijela Istra i Hrvatska, svijetu su se pokazali u svom najboljem izdanju. (piše G. ROJNIĆ; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter