Spektakl na kojem se očekuje puno emocija

Tonyjev unplugged koncert na Forumu (D. ŠTIFANIĆ)
Tonyjev unplugged koncert na Forumu (D. ŠTIFANIĆ)

Dok se priprema za koncert kojim će sutra u Areni obilježiti 25 godina uspješne karijere i za koji ulaznice samo što nisu rasprodane, Tony Cetinski je jučer navečer održao susret s novinarima u Gradskoj palači ispred koje je potom održao kratki akustični koncert sa svojim bendom.

- Zahvaljujem se svima koji su kupili ulaznicu kao i onima koji su involvirani, kazao je Tony a u organizaciji koncerta "25 godina s vama" sudjeluje puno ljudi, neki rade i volonterski. "Jednostavno su se svi povezali, svi koji su iole malo surađivali sa mnom su pomogli i organizaciji koncerta", ispričao je Tony.

Drago mu je, kaže, što ovih 25 godina karijere može obilježiti u gradu kojemu se rodio.

Presjek karijere

- Neću reći da je trema, ali je sigurno odgovornost puno veća bez obzira što živim 20-ak godina u Zagrebu, ovo je malo drugačije, ovo nije samo da ću izaći pred publiku, odraditi nastup i otići, kaže Tony objašnjavajući da će ovo biti dosta emotivan koncert i dosta zahtjevan projekt. Zahvalio se prijateljima i sponzorima koji su omogućili da pokušaju učiniti nešto više, pomak u odnosu na prethodni koncert, a očekuje da će biti vrhunski u audiovizualnom smislu, uz pozornicu koju je dizajnirao Ante Vrban. Izvest će tako sutra navečer presjek pjesama kroz cijelu karijeru, jedan dio će biti unplugged, a snimat će i spot za aktualni singl "Mjesečar". Osim toga, otkrio je da će na koncertu imati i jednog gosta iznenađenja.

Pohvala gradonačelnika

Tonyja je pohvalio i pulski gradonačelnik Boris Miletić.

- Danas popodne sam na YouTubeu slušao tvoje pjesme i vidio sam koliko je ljudi prihvatilo tvoju glazbu i doista mi je drago da si opet u Puli, kazao je Miletić podsjetivši da je na onom prethodnom koncertu Cetinski donirao značajna sredstva za izgradnju osnovne škole Veli Vrh. "Siguran sam da će Tony napraviti veliki spektakl, znam da će Arena biti puna i da ćemo svi uživati ", rekao je Miletić koji se Cetinskom u ime građana Pule i svoje osobno zahvalio za sve što je učinio za Pulu, ali i u smislu promocije glazbe te je uvjeren kako će koncert u Areni biti nabijen pozitivnom energijom.

Kao uvertiru u taj veliki koncert, Tony Cetinski i bend su na Forumu potom počastili Puljane i njihove goste kratkim koncertom. (M. RADIĆ, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter