Specijaliteti od maruna, gljiva i divljaci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gastronomske poslastice "iz lovacke torbe" i jela od razlicitih jesenskih plodova pronašle su svoje mjesto na stolovima taverne hotela "Admiral" u zaokruženom meniju koji se ce se, pod nazivom "Dani jesenskih plodova", u ovom restoranu posluživati od danas do 18. listopada.



"Sad je vrijeme u znaku maruna, a mi smo tu pricu odlucili proširiti i na divljac i gljive jer to su blagodati koje nam sada šuma nudi, pa želimo gostu ponuditi prigodne specijalitete koji ne spadaju u svakodnevnu prehranu", kazao je Robert Herceg, šef službe za razvoj jela i pica LRH. Uz pršut od vepra, pureca prsa punjena marunom, rižota sa šumskim gljivama, odreska od jelena s borovnicama te raznih slastica i brojna druga jela koje se nalaze u "a la carte" ponudi, djelatnici taverne pripremili su i jedinstveni jesenski meni na kojem se nalaze rezanci s marunima, ragu od mladog vepra te palacinke s marunima, pracene vinom i medicom iz "pipe" vinske kuce Pavlomir iz Novog Vinodolskog.



"Gastronomski program orgaziran na jedan malo drugaciji nacin jer smo u gastro-pricu odlucili ukljuciti i našeg partnera iz vinarije Pavlomir i na taj nacin u potpunosti zaokružiti ponudu", rekao je direktor hotela Admiral Šime Veršic. U ponudi ce se tako naci Žlahtina, Chardonnay, Morcic, Cabernet Sauvignon, Ružica Vinodola te rakije komovica, travarica, medica i smokovaca.


Podijeli: Facebook Twiter