Spasila se pulskih divljaka, traži dom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Maca cije slike vam šaljemo u prilogu, koja je dobila ime Lory, vec neko vrijeme motala se ulicama Vidikovca. No ona nije sasvim obicna maca, jer ona je za razliku od drugih - obrijana i išarana sotonistickim simbolima. Osoba koja nam je dojavila za nju, rekla je kako su je djeca obrijala i išarala.

Srecom je djecja zabava stala samo na tome, pa maca nije završila obješena, bacena pod kotace ili sa petardom u anusu, kako to u posljednje vrijeme cesto biva.

Ovim putem bi htjeli "pohvaliti" sve one koji su odgojili ovako krasnu djecu, one koji su gledali i podržavali ovakvo maltretiranje jednog živog bica, te sve one koji su prolazili pored nje danima bez ijedne primisli da to možda ipak nije normalno i nije u redu da je jedna macka ovako obrijana te išarana brojkama 666, te da bi joj se moglo nekako pomoci.

Kažu da na mladima svijet ostaje, tužan nam je onda svijet koji nas ceka!

U svemu ovome nevjerojatno je, i nama ipak najbitnije, da ova maca koja sada traži udomitelja i dalje ima neizmjerno povjerenje u ljude, te da je veoma mazna i željna pažnje i da ce ipak dobiti priliku za normalnim životom koji zaslužuje, piše nam Tanja iz udruge Ruka šapi.

 


Podijeli: Facebook Twiter