Spalato i Krajcar u Svetim Srcima

Koncert Tedija Spalata i Bruna Krajcara u Svetim Srcima
Koncert Tedija Spalata i Bruna Krajcara u Svetim Srcima

U prepunom muzejsko-galerijskom prostoru Svetih Srca nastupili su popularni dalmatinski pjevač Tedija Spalata i poznati pulski glazbenik Brun Krajcar koji su održali vrlo dobar koncert što ga je Grad Pula u povodu božićno-novogodišnjih blagdana poklonio svojim građanima.

Dva sata pjesme, veselja, imitacije i šale protekla su u trenu, a Spalato se pokazao kao dobar zabavljač, improvizator, imitator te dakako pjevač iznimnih vokalnih mogućnosti koji je svojim izvedbama oduševio pulsku publiku koja ga je ispratila ovacijama.

Bruno Krajcar u godini svoga jubileja, tridesete obljetnice karijere, otpjevao je neke od pjesama sa svog novog CD-a i neke starije hitove te potom najavio Spalata, koji je te večeri bio izvrsno raspoložen.

Ovaj je kantautor raspjevao publiku, koja je na početku bila malo sramežljiva, no na note njegove "Konobe" svi su počeli pjevati. Mogle su se čuti brojne pjesme ovoga kantautora, rođenog kao Tadija Bajić, od "Lipote gladan, ljubavi žedan", "Dalmatino, povišću pritrujena", "More snova". Publiku je posebno razveselio imitirajući Olivera, donoseći dašak klapske pjesme, štih jazza i world musica i završavajući svoj osebujan, uvijek originalan nastup uz "Velu Luku".

Organizator koncerta je Daniel Sponza. (V. BEGIĆ; snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter