SP Brazil: Scolari još nije dao ostavku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- O mojoj sudbini odlučit će predsjednik saveza nakon detaljnog izvješća što se dogodilo na Svjetskom prvenstvu, kazao je brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari nakon poraza od Nizozemske (0:3) u utakmici za treće mjesto.

Brazilci su poraženi u polufinalu od Njemačke 1:7, a u zadnje dvije utakmice primili su okruglo deset pogodaka i postigli samo jedan, no Scolari ipak nije podnio ostavku.

- Moj ugovor istječe nakon završetka SP-a, a prvenstvo još nije završilo. Moja sudbina bi ovisila o predsjedniku saveza i da smo osvojili naslov, kazao je Scolari, dok je predsjednik brazilskoga nogometnoga saveza Marco Polo Del Nero kazao da je Scolari zaslužio da ostane zbog dobrog posla koji je napravio u 19 mjeseci koliko vodi Brazil.

- Ne mogu kritizirati svoje igrače, nakon onog poraza od Njemačke teško se bilo oporaviti. Ova generacija će nastupati za Brazil i na SP-u 2018. Naravno da smo tužni zbog poraza, ali moramo ostati optimistični, nije ovo kraj svijeta, zaključio je Scolari.

Brazilski kapetan Thiago Silva ispričao se brazilskim navijačima, koji su na kraju izviždali cijelu momčad.

- Moramo se ispričati navijačima, zaslužili smo zvižduke. Psihološki nas je ubio poraz od Njemačke. Sada treba analizirati gdje su bile pogreške i potruditi se da se više ne događaju, kazao je Silva. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter