SP Brazil: Prijave za kupnju ulaznica kreću 8.12.

Ilustracija (M. MIJOŠEK)
Ilustracija (M. MIJOŠEK)

Hrvatski nogometni savez izvijestio je u subotu da će se cijene ulaznica za utakmicu sa Brazilom u Sao Paolu, kojom se otvara SP 2014., kretati od 220 do 495 dolara.

Hrvatski nogometni savez ima pravo na 8 posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a svi naši navijači kupnju ulaznica prijavljuju od 8. prosinca 2013. do 7. veljače 2014. godine na portalu za hrvatske navijače koji će u nedjelju biti objavljen na službenim stranicama Svjetskog prvenstva.

Redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju, tako da je svejedno prijavite li se na samom početku, pri sredini ili na samom kraju vremena određenog za prijavu. U slučaju da sa završetkom procesa prijava (7. veljače) potražnja nadmaši broj ulaznica na koje HNS ima pravo, FIFA će putem ždrijeba (metodom slučajnog odabira) odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica. U slučaju da broj prijava bude manji od broja ulaznica, svi prijavljeni imat će pravo na kupnju ulaznica, dok će ostatak ulaznica od toga dana ići u javnu prodaju putem Fife.

Cijena ulaznica za utakmicu s Brazilom, 12. lipnja, viša je od cijene karata za ostale utakmice u skupini, jer je u cijenu uključen i spektakl svečanog otvaranja, a cijene su podijeljene u tri kategorije. Najjeftinije karte će koštati 220 dolara, ulaznice 2. kategorije su 330, a najskuplje karte koštaju 495 dolara.

Nakon toga, 18. lipnja u Manausu igramo protiv Kameruna, a u zadnjem kolu 23. lipnja u Recifeu s Meksikom. Cijene karata za te utakmice su puno jeftinije i koštat će 90, zatim 135 i 175 dolara.

Hrvatski navijači imaju mogućnost kupnje i paketa ulaznica pod nazivom "Team Specific Ticket Series", koji uključuje od 3 do 7 ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, a cijene se kreću od 440 do 3.350 dolara. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter