Sonja Jelaca nova direktorica golf centra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon nešto više od godine dana, koliko radi golf centar Adriatic u Crvenom Vrhu kod Savudrije, došle je do promjene direktora: umjesto dosadašnjeg Dušana Del'Negra u ponedjeljak s radom pocinje Sonja Jelaca.

Nova direktorica dolazi iz zagrebackog Golf & country cluba, gdje je radila 12 godina i odakle upravo odlazi s mjesta voditeljice poslovanja.

Jelaca je u telefonskom razgovoru potvrdila svoj dolazak i najavila da želi unaprijediti ponudu u golf centru, približiti taj sport domacim ljudima te napraviti atraktivne turisticke pakete za golfere iz Hrvatske, Italije, Austrije i drugih zemalja, kroz koje ce se promovirati ponuda lokalnih ugostitelja, vinara, maslinara i drugih.

Vec je prvi tjedan, kako je rekla, ocekuje dosta posla, jer u utorak u posjet dolazi skupina škotskih juniora pod vodstvom poznatog ucitelja golfa i autora prirucnika za pocetnike Stuarta Callana. Jelaca s njima suraduje vec 8 godina, a zadnjih 6 odvija se tradicionalna juniorska razmjena izmedu Hrvatske i Škotske.

S Del'Negrom je vlasnik golf centra, tvrtka Rezidencija Skiper, potpisala sporazumni raskid ugovora o radu. Golf teren u Crvenom Vrhu otvoren je lani u kolovozu kada i hotel Kempinski Adriatic, kao njegova popratna ponuda i jedan je od rijetkih u ovom dijelu Europe na kojem se može igrati 365 dana u godini.

Kako smo pisali, otvorenje resorta Kempinski Adriatic s hotelom vilama i golf terenom, kategoriziranih s 5 zvjezdica, bila je najveca investicija u hrvatski turizam, teška 210 milijuna eura, koju je financirala Hypo banka. U godinu dana na greenovima jedinog pravog golfskog igrališta u Istri igralo je desetak tisuca igraca.

Pocetkom rujna, u cast njegovom prvom rodendanu, organiziran je turnir na kojem je kao pocasni gost sudjelovao bivši predsjednik države Stjepan Mesic, jer je prošle godine upravo on svecano otvorio cijeli resort Kempinski Adriatic.

U timu s Mesicem taj dan na turniru igrali su istarski župan Ivan Jakovcic, pocasni hrvatski konzul u Sloveniji Božo Dimnik i sada nova direktorica savudrijskog golf centra Sonja Jelaca.


Podijeli: Facebook Twiter