Songkillersi oduševili Porečane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati hitmejkeri, grupa Songkillersi, ovoga su petka svojom svirkom razveselili mnoge koji su se u Gupčevom parku okupili na porečkom Adventu.

Već na samome početku njihova dvosatna nastupa redali su neke od svojih najvećih hitova poput "Nisi tu", "Svijet za sebe", "Dio mene", "Sreća"… a kako je večer odmicala, na sada već dobro poznato mjesto zabave pristizalo je sve više i više ljudi. Kako to već i biva u ovim hladnijim mjesecima, mnogi su uz odlične ritmove cupkali na mjestu ispijajući neki topli napitak, neki zaplesali ili se jednostavno družili. Na obližnjem klizalištu neki su i isprobavali svoje umijeće balansiranja po ledu, mnogobrojni sve bilježili mobitelima, pozivali ekipe na druženje, a Songkillersi dotle prašili i redali sve svoje odlične funky skladbe.

Kako to već i biva trebalo je nekoliko pjesama da se publika oslobodi i prepusti glazbi, no nakon toga je slijedila je prava veselica. Nakon odlična nastupa i pokojeg bisa, okupljeni su uz glazbu po izboru DJ-a nastavili druženje do kasnijih sati. (Napisao i snimio I. GRGAT)


Podijeli: Facebook Twiter