Sony Ericsson predstavio nove Xperie

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sony Ericsson predstavio je nove modele pametnih telefona Xperia - Xperia arc, Xperia pro, Xperia neo, Xperia PLAY, Xperia mini i Xperia mini pro, koji ce biti dostupni i na hrvatskom tržištu. Novi uredaji koriste najsuvremeniju Sonyjevu tehnologiju i pružaju izuzetno multimedijsko iskustvo na verziji 2.3 Android operativnog sustava.

Super tanak i lagan, Xperia arc širok je samo 8,7 mm na svom najtanjem dijelu i ima širok 4,2-incni multi-touch zaslon. Sonyjev senzor Exmor R for mobile senzor omogucava snimanje oštrih fotografija i HD videa visoke kvalitete, cak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Sve fotografije i video materijali mogu se prikazati u HD rezoluciji na TV-u uz ugradeni HDMI konektor.

Xperia pro sadrži funkcije namijenjene profesionalnim korisnicima poput sinkronizacije s e-mailom, kalendarom i kontaktima na siguran nacin, a Office Suite Pro omogucava korisnicima da citaju i ureduju poslovne dokumente izravno na telefonu.

Ovaj model kombinira optimiziranu kliznu tipkovnicu sa smart funkcijama da bi pisanje poruka bilo još brže. Type & Send funkcionalnost eliminira potrebu za otvaranjem posebne aplikacije za svaki tip poruke, a Smart Keyboard tipkovnica automatski predvida postupke za pisanje poruka cim je korisnik klizno izvuce.

Xperia PLAY je uredaj namijenjen najzahtjevnijim korisnicima, zajedno s nevjerojatnim iskustvom igranja koje bi poželio svaki gamer.

Nudi sve prednosti koje korisnici ocekuju od postojece Sony Ericsson linije XperiaT pametnih telefona, s najboljim zabavnim iskustvima u klasi, odlicnim fotoaparatom s 5 megapiksela, jasnim 4-incnim multi-touch zaslonom i odlicnim mogucnostima za društveno umrežavanje. No, kada klizno izvuku kontrole za igranje, korisnici ulaze u novi svijet mobilnog igranja.

Xperia mini i Xperia mini pro integriraju najbolju tehnologiju fotografiranja i zaslona u klasi iz Sonyja, ukljucujuci Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom i HD videosnimanje (720p). Daju pristup do više od 150 000 aplikacija na Android Marketu i imaju 3-incni multi-touch stakleni zaslon otporan na ogrebotine.

Unaprijedeno korisnicko sucelje omogucava prikaz do 16 aplikacija na pocetnom zaslonu, a Facebook inside Xperia nudi jedinstvenu integraciju društvenih medija. Xperia mini pro na kompaktni telefon donosi i optimiziranu tipkovnicu koja se klizno izvlaci, s pametnom funkcionalnošcu koja je prvi puta predstavljena na modelu Xperia pro.

Sony Ericsson Xperia neo, Xperia pro, Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia mini i Xperia mini pro bit ce u prodaji na hrvatskom tržištu od treceg kvartala 2011. godine.


Podijeli: Facebook Twiter