Solomon Burke i Joss Stone ipak u Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Americka soul legenda Solomon Burke i renomirana 23-godišnja britanska soul i R&B pjevacica Joss Stone ipak ce 13. kolovoza nastupiti na zajednickom dvosatnom koncertu u pulskoj Areni. Oboje umjetnika na svojim službenim internetskim stranicama najavljuju na turneji i to pulsko gostovanje.

Prije mjesec i pol dana prvotni je lokalni promotor, tvrtka Avocado, otkazao njihov zajednicki koncert, a u meduvremenu se organizacije prihvatio drugi organizator, Lira Intresound, ciji prokurist Valter Kiršic sada službeno najavljuje taj koncert.



- Njihovi menadžeri Richard Herman i Roland Barbacovi iz agencije Showtime ponudili su našoj agenciji aktivnosti lokalnog promotora, što smo sa zadovoljstvom prihvatili te jutros potpisali ugovor o izvršnoj produkciji, kaže Kiršic. Projekt ce se, dodaje, realizirati pod pokroviteljstvom Grada Pule i uz pomoc Pula Film Festivala, Turisticke zajednice Grada Pule te Arheološkog muzeja Istre u Puli. Ulaznice ce biti u prodaji u cijeloj Hrvatskoj, a osim Eventima, ulaznice ce prodavati Lira Intersound te ovlaštene agencije na podrucju Istre.

Zeleno svjetlo za taj koncert soul tandema 13. kolovoza danas je dalo i Povjerenstvo za ljetne programe u amfiteatru, a to nam je potvrdio Erik Lukšic, procelnik gradskog Odjela za društvene djelatnosti i clan Povjerenstva. Sukladno proceduri, ceka se konacno pismeno odobrenje pulskog gradonacelnika Borisa Miletica.


Podijeli: Facebook Twiter