Solarni punjac za gadgete

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prijenosne elektronicke igracke raznih vrsta i oblika neizostavni su dio kolekcije svakog iole dostojnog geeka, koji se od njih ne odvajaju ni u jednom trenutku. Problem na koji apsolutno svi vlasnici takvih uredaja nailaze je vijek trajanja baterije, koja kad se isprazni cak i najskuplju elektronicku napravu pretvara u neupotrebljivi komad plastike, metala i raznih drugih komponenti.

Pod punim nazivom Multi Purpose Portable Solar Charger Phone/Mp3/Mp4/iPod dolazi nam prijenosni solarni punjac za gadgete koji ce ih ponovo vratiti u život.

Prvo što smo primijetili kod ovog punjaca je njegova kompaktnost: potpune dimenzije samog punjaca iznose 94 x 44 x 11 milimetara, cime postaje izuzetno praktican dodatak za nošenje, a isporucuje se i s prakticnom vezicom za to.

Solarna komponenta aktivira se cim punjac primijeti i najmanje naznake svjetlosti, no svoju punu snagu pokazuje kada se izloži direktnoj suncevoj svjetlosti. Svu sakupljenu struju punjac pohranjuje u ugradenu bateriju kapaciteta 1350 mAh i cuva je sve do trenutka dok na njega ne prikopcate neki gadget koji je potrebno napuniti.

Uz punjac se isporucuje sva sila dodataka koji omogucuju da punjac omoguci napajanje mobitelima iPhone, Nokia, Motorola ili Sony Ericsson, obitelji multimedijskih playera iPod ili bilo kojem drugom uredaju koji se može napajati USB vezom.

Kako bi se vizualno uklopio u ostatak kolekcije elektronickih naprava, proizvodac je osigurao da Multi Purpose Portable Solar Charger Phone/Mp3/Mp4/iPod bude dostupan u nekoliko boja, i to u plavoj, rozoj, srebrnoj i crnoj.


Podijeli: Facebook Twiter