Soči: Sobe bez tople vode, ali WC za dvoje

U ovom prostoru malo tko želi društvo
U ovom prostoru malo tko želi društvo

Samo nekoliko dana prije otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju organizatore muče brojni problemi. Nakon što su u taj grad na obali Crnog mora doputovali i novinari mediji su naprosto preplavljeni slikama iz Olimpijskog sela koje još ni izdaleka nije spremno ugostiti brojne izvjestitelje.

Novinari u čudu javljaju da u sobama nema tople vode, pa čak ni podova. Društvene mreže, ali medije naprosto su preplavile fotografije nedovršenih soba, čaše pune smeđe tekućine za koju se već na prvi pogled vidi da nije za piće, a niti za pranje.

Novinari su prema velikom broju objavljenih fotografija najviše zatečeni potpuno neprimjerenim zahodima u kojima su WC školjke smještene jedna do druge. Jedna je duhovita poznanica novinara koji je objavio fotografiju tog nelogičnog poteza graditelja na Tweeteru napisala da se jako čudi zajedničkim nužnicima u zemlji koja je proglasila homofobni zakon usmjeren protiv gay populacije.

Za sada se čini da je najbolje organizirano osiguranje igara, jer kako je medijima izjavio čelni čovjek Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach toliko pripadnika vojske i policije MOO nije vidio još od Salt Lake Cityja 2002., prvih Igara nakon terorističkih napada 11. rujna. (G. JEZDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter