Snoop Dogg ponovno uhicen

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Americki reper Snoop Dogg uhicen je tijekom vikenda zbog posjedovanja marihuane nakon što je pokušao prijeci meksicko-americku granicu, gdje ga je granicna kontrola uhitila.

Pjevac i producent (40) zaustavljen je na Sierri Blanci u Texasu, na istom mjestu gdje je country pjevac Willie Nelson bio uhicen zbog istog prekršaja 2010. godine, izjavili su carinici.

Bill Brooks, glasnogovornik carinske i granicne kontrole, rekao je da su agenti provodili inspekciju Doggovog autobusa americko-meksickoj granici istocno od El Pasa i osjetili miris marihuane.

"Kada su službenici obavili daljnju istragu, pronašli su malo marihuane, te repera predali šerifu okruga Hudspeth," izjavio je Brooks.

Brooks je odbio reci o kojoj se kolicini marihuane radilo ili gdje je nadena, no mediji navode da se radi o maloj kolicini. Snoop Dog, koji je sam priznao da je marihuana njegova, uhicen je i ubrzo pušten, a 20. sijecnja mora se pojaviti pred sucem.

Snoop Dogg, cije je pravo ime Calvin Broadus, bio je uhicen i osuden puno puta u zadnjih deset godina zbog posjedovanja droga, od marihuane do kokaina, i posjedovanja oružja.


Podijeli: Facebook Twiter