Smrtno stradao Marko Bariša iz Valmada

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na cesti Ližnjan - Šišan smrtno je stradao 28-godišnji Marko Bariša iz Valmada kraj Pule, potvrđeno je na Odjelu patologije pulske opće bolnice.

Policija je u utorak izvijestila da se nesreća dogodila kada je Bariša upravljao automobilom BMW pulskih registracijskih oznaka iz smjera Ližnjana prema Šišanu. Izlaskom iz oštrog lijevog zavoja zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad automobilom te je prešao na suprotnu traku, a potom izletio izvan kolnika gdje je prednjim dijelom udario u stablo. BMW se odbio od stabla, a vozač je pritom ispao iz automobila i od teških ozljeda na mjestu preminuo.

Prema nalogu Općinskog državnog odvjetništva njegovo je tijelo radi utvrđivanja identiteta bilo prevezeno na Odjel patologije pulske Opće bolnice gdje će biti obavljena obdukcija. Iz policije doznajemo da vještačenje vozila u kojemu je mladić smrtno stradao nije naloženo.

Od početka godine u Istri su u dvije prometne nesreće poginule dvije osobe, dok su se lani u istom razdoblju dogodile četiri prometne nesreće u kojima su smrtno stradale četiri osobe. Prošle je godine na isti dan izletjevši renault clijom s ceste Ponte Porton - Motovun u korito rijeke Mirne poginuo 23-godišnji Umažanin. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter