"Smooth Criminal" Šulica i Hausera u radijskom eteru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dugoocekivani singl "Smooth Criminal" u izvedbi Luke Šulica i Stjepana Hausera ovih je dana pušten u hrvatski radijski eter. Buduci da za mladim virtuozima još od stavljanja njihovog videa na YouTube u Hrvatskoj postoji ogroman interes, singl je doživio hrvatsku premijeru na svim radiopostajama, i to prije termina koji je bio planiran. Singl nije rezerviran samo za radiopostaje, u Hrvatskoj ga je moguce kupiti i na hrvatskom digitalnom servisu Cedeterija, a u Americi preko iTunes servisa.

Luka i Stjepan potpisali su ugovor s diskografskom kucom Sony Masterworks, a pod imenom 2 Cellos snimaju album u zagrebackom Morris studiju. Naziv prvog albuma još nije otkriven, baš kao ni nazivi pjesama, ali je poznato da ce na njihovim violoncelima zaživjeti uspješnice grupa Guns 'n' Roses, Kings Of Leon, U2, Nirvana i Muse, a svoju ce obradu doživjeti i skladbe Johnnya Casha te Stinga.

Prvi album 2 Cellos za hrvatsko tržište sredinom srpnja izdat ce diskografska kuca Menart, koja zastupa katalog Sony Music Enetrtainmenta. Decki uskoro odlaze na probe u London s Eltonom Johnom, cija turneja pocinje u lipnju. Šulic i Hauser ce 25. srpnja nastupiti na iTunes festivalu u Londonu, na kojem nastupaju najpopularnije aktualne glazbene zvijezde kao što su Linkin Park, Adele i Duran Duran.


Podijeli: Facebook Twiter