Smijenjen trener Hrvatskog dragovoljca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon poraza od Rijeke sa 0-2 u utakmici 7. kola Prve HNL s dužnosti prvog trenera Hrvatskog dragovoljca smijenjen je Krešimir Ganjto.

"U ime kluba želio bih zahvaliti profesoru Ganjti što nas je prošle sezone uveo u prvoligaško društvo. Prihvatio se ovog posla u teškom trenutku i ostvario zacrtani cilj. Nažalost, ove sezone je u sedam kola osvojeno svega tri boda, bez pobjede, što nas kao Hrvatski dragovoljac nikako ne može zadovoljiti", kazao je, obrazlažući smjenu dosadašnjeg prvog trenera momčadi iz Sigeta, dopredsjednik Hrvatskog dragovoljca Milan Štefanac naglasivši da klub ima svog favorita za novog trenera, ali nije želio otkriti njegovo ime.

"U pregovorima smo s jednim poznatim trenerom koji je dio svoje karijere bio vezan uz splitski Hajduk. Njegov posljednji klub bio je u inozemstvu, a smatramo kako je odličan stručnjak i kako je on osoba koja može izazvati toliko potreban pozitivan šok prije utakmice sa RNK Splitom u petak" rekao je Štefanac napomenuvši da će novog šefa struke sutra predstaviti predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivica Perković. (Hina) 

 


Podijeli: Facebook Twiter